Søg og slet dobbelte adresser


Software til søgning og sletning
af dobbelte adresser

Er du træt af at arbejde med data af lav kvalitet, som man f.eks. finder i adresselister til markedsføring? Med dubletter, som er svære at genkende, især hvis det er navne på virksomheder eller personer? Eller når du fletter data fra forskellige kilder? Disse produkter kan tilbyde dig en løsning:

  • DedupeWizard 8: Et overskueligt program, som også er let at bruge for personer uden stor faglig viden, til søgning efter dobbelte adresser i Excel. Der kan søges efter dobbelte adresser via postadresse, telefonnummer og/eller e-mail-adresse i en adresseliste, men også mellem to adresselister, som der f.eks. er behov for i forbindelse med Robinson-lister. Der kan kun bearbejdes Excel-filer.
  • DataQualityTools 8: I forhold til DedupeWizard giver DataQualityTools flere muligheder ved søgning efter dobbelte adresser og derudover en lang række andre funktioner til redigering af adressedata, f.eks. en funktion til sammenlægning af datafelter. Ud over Excel-filer kan der også bearbejdes ACCESS, dBase, tekstfiler, VistaDB og databaseservere som f.eks. MS SQL Server, ORACLE, MySQL og PostgreSQL.
  • BatchDeduplicator 8: BatchDeduplicator indeholder i alt væsentligt de samme funktioner til søgning efter dobbeltadresser som DataQualityTools. Ligesom ved DataQualityTools kan der bearbejdes store databaser – flere millioner dataposter er som regel ikke noget problem. Projekterne kan planlægges og angives med et eksekveringstidspunkt, således at de f.eks. udføres hver tirsdag kl. 17:00.

yderligere information: www.dataqualityapps.com