Områdekode Welwyn Garden City and Potters BarBy eller region:Welwyn Garden City and Potters Bar
Områdekode:01707     (+441707)

Land:

Storbritannien


Områdekode Welwyn Garden City and Potters Bar (Storbritannien)


Præfixet 01707 er områdenummeret for Welwyn Garden City and Potters Bar. Og Welwyn Garden City and Potters Bar ligger i Storbritannien. Hvis du er uden for Storbritannien, og du vil ringe til en person i Welwyn Garden City and Potters Bar, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Storbritannien er +44, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Welwyn Garden City and Potters Bar, skal du prefikse personens telefonnummer med +441707.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +441707, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Welwyn Garden City and Potters Bar for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 00441707.
Telefonnummerregner