Områdekode Trongsa, Jakar, Chumey, Zhemgang, Zhemgang, TingtibiBy eller region:Trongsa, Jakar, Chumey, Zhemgang, Zhemgang, Tingtibi
Områdekode:3     (+975 3)

Land:

Bhutan


Områdekode Trongsa, Jakar, Chumey, Zhemgang, Zhemgang, Tingtibi (Bhutan)


Præfixet 3 er områdenummeret for Trongsa, Jakar, Chumey, Zhemgang, Zhemgang, Tingtibi. Og Trongsa, Jakar, Chumey, Zhemgang, Zhemgang, Tingtibi ligger i Bhutan. Hvis du er uden for Bhutan, og du vil ringe til en person i Trongsa, Jakar, Chumey, Zhemgang, Zhemgang, Tingtibi, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Bhutan er +975, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Trongsa, Jakar, Chumey, Zhemgang, Zhemgang, Tingtibi, skal du prefikse personens telefonnummer med +975 3.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +975 3, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Trongsa, Jakar, Chumey, Zhemgang, Zhemgang, Tingtibi for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 00975 3.
Telefonnummerregner