Områdekode Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook



By eller region:Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook
Områdekode:0265     (+61265)

Land:

Australien


Områdekode Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook (Australien)


Præfixet 0265 er områdenummeret for Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook. Og Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook ligger i Australien. Hvis du er uden for Australien, og du vil ringe til en person i Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Australien er +61, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook, skal du prefikse personens telefonnummer med +61265.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +61265, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Port Macquarie, Kempsey, Taree, Lord Howe Island, Muswellbrook for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 0061265.




Telefonnummerregner