Områdekode Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-WestBy eller region:Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West
Områdekode:62     (+41 62)

Land:

Schweiz


Områdekode Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West (Schweiz)


Præfixet 62 er områdenummeret for Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West. Og Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West ligger i Schweiz. Hvis du er uden for Schweiz, og du vil ringe til en person i Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Schweiz er +41, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West, skal du prefikse personens telefonnummer med +41 62.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +41 62, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 0041 62.
Telefonnummerregner


Områdekode Olten-Langenthal(Oberaargau)-Aargau-West