Områdekode / forvalg Norberto de La Riestra, provincia de Buenos AiresBy eller region:Norberto de La Riestra, provincia de Buenos Aires

Områdekode:

02343     (+542343)

Land:

Argentina

Telefonnummerregner

Områdekode Norberto de La Riestra, provincia de Buenos Aires (forvalg)


Områdekoden / forvalg for Norberto de La Riestra, provincia de Buenos Aires er 02343. For det fiktive telefonnummer 7777525 og er forvalg / områdekoden 02343, det nummer, der skal ringes op, er 02343 7777525. Og Norberto de La Riestra, provincia de Buenos Aires ligger i Argentina.

Områdekodepræfikset / forvalg tildeler abonnentens telefonnummer til en bestemt placering. Der findes andre typer præfiks ud over områdekoden: Internationale landepræfikser, præfikser for mobiltelefonudbydere og præfikser for forskellige tjenester. Disse kombineres for at passe til flere formål. Når du ringer fra et land til et andet i tilfælde, hvor modtageren af opkaldet har en fastnet, kombineres landepræfikset med områdekoden og abonnentens nummer. For det fiktive telefonnummer 7777525 er forvalg / områdekoden 02343 (Norberto de La Riestra, provincia de Buenos Aires) og Landekode 0054, det nummer, der skal ringes op, er 0054 2343 7777525. Hvis opkaldet er til en mobilenhed, kombineres Landekode med mobiltelefonudbyderens præfiks og abonnentens nummer. Hvis der foretages et opkald til en abonnent i det samme land, kan Landekode udelades. I tilfælde af nationale opkald fra et fastnet til et andet kan områdekoden / forvalg også udelades i mange lande, når begge abonnenter har den samme områdekode / forvalg. Især i lande, hvor abonnenter er i stand til at bevare det samme telefonnummer efter at have flyttet til en anden placering eller by, skal områdenummeret – i dette tilfælde 02343 – selvfølgelig også ringes op.

Både landepræfikset og områdekodepræfikset / forvalg har et eller flere cifre før det aktuelle præfiks. Disse cifre angiver for telefoncentralen, at de følgende cifre er en områdekode / forvalg eller en Landekode og ikke det faktiske telefonnummer. I tilfælde af områdekoder er de normalt et nul. For Landekoder følger de vesteuropæiske lande og de fleste lande i Afrika, Sydamerika og Mellemøsten ITU-henstillingen om at bruge to nuller. Nogle lande overholder imidlertid ikke denne anbefaling: For eksempel bruger de lande, der deltager i den nordamerikanske nummereringsordning 011, og Japan bruger 010.

Tjenester, der fås adgang til via tjenestepræfikser, kan medføre gebyrer, ikke kun fra telekommunikationsselskaber, men også fra de virksomheder, der tilbyder disse tjenester. Som et resultat tilbyder en række tvivlsomme virksomheder tjenester, der er til begrænset nytte men pådrager sig høje gebyrer. For at øge deres fortjeneste yderligere forsøger sådanne tjenester at holde vedkommende, der ringer, på linjen så længe som muligt. Tilsynsmyndighederne griber regelmæssigt til handling mod sådanne udbydere, men det kan man ikke regne med. Ud over specielle numre, der kan identificeres ved hjælp af deres præfikser, er der også hurtigopkaldsnumre. Det mest kendte er nødnumrene 112 i Europa og 911 i Nordamerika. Disse numre kan bruges landsdækkende og behøver ingen præfikser, dvs. ingen Landekode +54 (0054) eller områdekode / forvalg 02343 (Norberto de La Riestra, provincia de Buenos Aires).

Som en generel regel sendes opkaldets telefonnummer til modtageren af opkaldet og vises på displayet. Selvom det er muligt at skjule dit eget telefonnummer, hvilket giver mening med hensyn til databeskyttelse, bør det ikke komme som nogen overraskelse, hvis den person, du ringer til, ikke tager imod opkaldet. Mange mennesker vil gerne vide, hvem der ringer til dem, og tager ikke imod anonyme opkald.

Hvis du er uden for Argentina, og du vil ringe til en person i Norberto de La Riestra, provincia de Buenos Aires, skal du udover Landekode have Landekode for det land, du ønsker at ringe til. Landekode for Argentina er +54 (0054), så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Norberto de La Riestra, provincia de Buenos Aires, skal du prefikse personens telefonnummer med +54 2343. Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde. For det fiktive telefonnummer 7777525 er forvalg / områdekoden 02343 (Norberto de La Riestra, provincia de Buenos Aires) og Landekode 0054, det nummer, der skal ringes op, er 0054 2343 7777525.