Områdekode Namaqualand (Vredendal, Calvinia, Clanwilliam, Springbok, Alexander Bay, Port Nolloth)By eller region:Namaqualand (Vredendal, Calvinia, Clanwilliam, Springbok, Alexander Bay, Port Nolloth)
Områdekode:027     (+2727)

Land:

Sydafrika


Områdekode Namaqualand (Vredendal, Calvinia, Clanwilliam, Springbok, Alexander Bay, Port Nolloth) (Sydafrika)


Præfixet 027 er områdenummeret for Namaqualand (Vredendal, Calvinia, Clanwilliam, Springbok, Alexander Bay, Port Nolloth). Og Namaqualand (Vredendal, Calvinia, Clanwilliam, Springbok, Alexander Bay, Port Nolloth) ligger i Sydafrika. Hvis du er uden for Sydafrika, og du vil ringe til en person i Namaqualand (Vredendal, Calvinia, Clanwilliam, Springbok, Alexander Bay, Port Nolloth), skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Sydafrika er +27, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Namaqualand (Vredendal, Calvinia, Clanwilliam, Springbok, Alexander Bay, Port Nolloth), skal du prefikse personens telefonnummer med +2727.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +2727, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Namaqualand (Vredendal, Calvinia, Clanwilliam, Springbok, Alexander Bay, Port Nolloth) for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 002727.
Telefonnummerregner