Områdekode / forvalg Markt IndersdorfBy eller region:Markt Indersdorf

Områdekode:

08136     (+498136)

Land:

Tyskland

Telefonnummerregner

Områdekode Markt Indersdorf (forvalg)


Områdekoden / forvalg for Markt Indersdorf er 08136. For det fiktive telefonnummer 7772884 og er forvalg / områdekoden 08136, det nummer, der skal ringes op, er 08136 7772884. Og Markt Indersdorf ligger i Tyskland.

Områdekodepræfikset / forvalg tildeler abonnentens telefonnummer til en bestemt placering. Der findes andre typer præfiks ud over områdekoden: Internationale landepræfikser, præfikser for mobiltelefonudbydere og præfikser for forskellige tjenester. Disse kombineres for at passe til flere formål. Når du ringer fra et land til et andet i tilfælde, hvor modtageren af opkaldet har en fastnet, kombineres landepræfikset med områdekoden og abonnentens nummer. For det fiktive telefonnummer 7772884 er forvalg / områdekoden 08136 (Markt Indersdorf) og Landekode 0049, det nummer, der skal ringes op, er 0049 8136 7772884. Hvis opkaldet er til en mobilenhed, kombineres Landekode med mobiltelefonudbyderens præfiks og abonnentens nummer. Hvis der foretages et opkald til en abonnent i det samme land, kan Landekode udelades. I tilfælde af nationale opkald fra et fastnet til et andet kan områdekoden / forvalg også udelades i mange lande, når begge abonnenter har den samme områdekode / forvalg. Især i lande, hvor abonnenter er i stand til at bevare det samme telefonnummer efter at have flyttet til en anden placering eller by, skal områdenummeret – i dette tilfælde 08136 – selvfølgelig også ringes op.

Både landepræfikset og områdekodepræfikset / forvalg har et eller flere cifre før det aktuelle præfiks. Disse cifre angiver for telefoncentralen, at de følgende cifre er en områdekode / forvalg eller en Landekode og ikke det faktiske telefonnummer. I tilfælde af områdekoder er de normalt et nul. For Landekoder følger de vesteuropæiske lande og de fleste lande i Afrika, Sydamerika og Mellemøsten ITU-henstillingen om at bruge to nuller. Nogle lande overholder imidlertid ikke denne anbefaling: For eksempel bruger de lande, der deltager i den nordamerikanske nummereringsordning 011, og Japan bruger 010.

Tjenester, der fås adgang til via tjenestepræfikser, kan medføre gebyrer, ikke kun fra telekommunikationsselskaber, men også fra de virksomheder, der tilbyder disse tjenester. Som et resultat tilbyder en række tvivlsomme virksomheder tjenester, der er til begrænset nytte men pådrager sig høje gebyrer. For at øge deres fortjeneste yderligere forsøger sådanne tjenester at holde vedkommende, der ringer, på linjen så længe som muligt. Tilsynsmyndighederne griber regelmæssigt til handling mod sådanne udbydere, men det kan man ikke regne med. Ud over specielle numre, der kan identificeres ved hjælp af deres præfikser, er der også hurtigopkaldsnumre. Det mest kendte er nødnumrene 112 i Europa og 911 i Nordamerika. Disse numre kan bruges landsdækkende og behøver ingen præfikser, dvs. ingen Landekode +49 (0049) eller områdekode / forvalg 08136 (Markt Indersdorf).

Som en generel regel sendes opkaldets telefonnummer til modtageren af opkaldet og vises på displayet. Selvom det er muligt at skjule dit eget telefonnummer, hvilket giver mening med hensyn til databeskyttelse, bør det ikke komme som nogen overraskelse, hvis den person, du ringer til, ikke tager imod opkaldet. Mange mennesker vil gerne vide, hvem der ringer til dem, og tager ikke imod anonyme opkald.

Hvis du er uden for Tyskland, og du vil ringe til en person i Markt Indersdorf, skal du udover Landekode have Landekode for det land, du ønsker at ringe til. Landekode for Tyskland er +49 (0049), så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Markt Indersdorf, skal du prefikse personens telefonnummer med +49 8136. Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde. For det fiktive telefonnummer 7772884 er forvalg / områdekoden 08136 (Markt Indersdorf) og Landekode 0049, det nummer, der skal ringes op, er 0049 8136 7772884.