Områdekode Mandal (Züünkharaa, Tünkhel, Kherkh)By eller region:Mandal (Züünkharaa, Tünkhel, Kherkh)
Områdekode:3647     (+976 3647)

Land:

Mongoliet


Områdekode Mandal (Züünkharaa, Tünkhel, Kherkh) (Mongoliet)


Præfixet 3647 er områdenummeret for Mandal (Züünkharaa, Tünkhel, Kherkh). Og Mandal (Züünkharaa, Tünkhel, Kherkh) ligger i Mongoliet. Hvis du er uden for Mongoliet, og du vil ringe til en person i Mandal (Züünkharaa, Tünkhel, Kherkh), skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Mongoliet er +976, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Mandal (Züünkharaa, Tünkhel, Kherkh), skal du prefikse personens telefonnummer med +976 3647.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +976 3647, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Mandal (Züünkharaa, Tünkhel, Kherkh) for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 00976 3647.
Telefonnummerregner