Områdekode Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, TapinBy eller region:Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin
Områdekode:0517     (+62517)

Land:

Indonesien


Områdekode Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin (Indonesien)


Præfixet 0517 er områdenummeret for Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin. Og Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin ligger i Indonesien. Hvis du er uden for Indonesien, og du vil ringe til en person i Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Indonesien er +62, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin, skal du prefikse personens telefonnummer med +62517.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +62517, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 0062517.
Telefonnummerregner


Områdekode Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin