Områdekode Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, TapinBy eller region:Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin
Områdekode:0517     (+62517)

Land:

IndonesienPræfixet 0517 er områdenummeret for Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin. Og Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin ligger i Indonesien. Hvis du er uden for Indonesien, og du vil ringe til en person i Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Indonesien er +62, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin, skal du prefikse personens telefonnummer med +62517.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +62517, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 0062517.
Telefonnummerregner


Områdekode Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin (Indonesien)