Områdekode Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier IslandBy eller region:Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island
Områdekode:0942     (+64942)

Land:

New ZealandPræfixet 0942 er områdenummeret for Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island. Og Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island ligger i New Zealand. Hvis du er uden for New Zealand, og du vil ringe til en person i Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for New Zealand er +64, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island, skal du prefikse personens telefonnummer med +64942.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +64942, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 0064942.
Telefonnummerregner


Områdekode Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island (New Zealand)