Områdekode Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier IslandBy eller region:Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island
Områdekode:0942     (+64942)

Land:

New Zealand


Områdekode Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island (New Zealand)


Præfixet 0942 er områdenummeret for Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island. Og Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island ligger i New Zealand. Hvis du er uden for New Zealand, og du vil ringe til en person i Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for New Zealand er +64, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island, skal du prefikse personens telefonnummer med +64942.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +64942, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Helensville, Warkworth, Hibiscus Coast, Great Barrier Island for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 0064942.
Telefonnummerregner