Områdekode Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia)By eller region:Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia)
Områdekode:0884     (+39884)

Land:

Italien


Områdekode Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia) (Italien)


Præfixet 0884 er områdenummeret for Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia). Og Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia) ligger i Italien. Hvis du er uden for Italien, og du vil ringe til en person i Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia), skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Italien er +39, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia), skal du prefikse personens telefonnummer med +39884.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +39884, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Foggia (Rodi Garganico, Vieste, Manfredonia) for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 0039884.
Telefonnummerregner