Områdekode / forvalg Colonia Loma PlataBy eller region:Colonia Loma Plata

Områdekode:

918     (+595 918)

Land:

Paraguay

Telefonnummerregner

Områdekode Colonia Loma Plata (forvalg)


Områdekoden / forvalg for Colonia Loma Plata er 918. For det fiktive telefonnummer 9992629 og er forvalg / områdekoden 918, det nummer, der skal ringes op, er 918 9992629. Og Colonia Loma Plata ligger i Paraguay.

Områdekodepræfikset / forvalg tildeler abonnentens telefonnummer til en bestemt placering. Der findes andre typer præfiks ud over områdekoden: Internationale landepræfikser, præfikser for mobiltelefonudbydere og præfikser for forskellige tjenester. Disse kombineres for at passe til flere formål. Når du ringer fra et land til et andet i tilfælde, hvor modtageren af opkaldet har en fastnet, kombineres landepræfikset med områdekoden og abonnentens nummer. For det fiktive telefonnummer 9992629 er forvalg / områdekoden 918 (Colonia Loma Plata) og Landekode 00595, det nummer, der skal ringes op, er 00595 918 9992629. Hvis opkaldet er til en mobilenhed, kombineres Landekode med mobiltelefonudbyderens præfiks og abonnentens nummer. Hvis der foretages et opkald til en abonnent i det samme land, kan Landekode udelades. I tilfælde af nationale opkald fra et fastnet til et andet kan områdekoden / forvalg også udelades i mange lande, når begge abonnenter har den samme områdekode / forvalg. Især i lande, hvor abonnenter er i stand til at bevare det samme telefonnummer efter at have flyttet til en anden placering eller by, skal områdenummeret – i dette tilfælde 918 – selvfølgelig også ringes op.

Både landepræfikset og områdekodepræfikset / forvalg har et eller flere cifre før det aktuelle præfiks. Disse cifre angiver for telefoncentralen, at de følgende cifre er en områdekode / forvalg eller en Landekode og ikke det faktiske telefonnummer. I tilfælde af områdekoder er de normalt et nul. For Landekoder følger de vesteuropæiske lande og de fleste lande i Afrika, Sydamerika og Mellemøsten ITU-henstillingen om at bruge to nuller. Nogle lande overholder imidlertid ikke denne anbefaling: For eksempel bruger de lande, der deltager i den nordamerikanske nummereringsordning 011, og Japan bruger 010.

Tjenester, der fås adgang til via tjenestepræfikser, kan medføre gebyrer, ikke kun fra telekommunikationsselskaber, men også fra de virksomheder, der tilbyder disse tjenester. Som et resultat tilbyder en række tvivlsomme virksomheder tjenester, der er til begrænset nytte men pådrager sig høje gebyrer. For at øge deres fortjeneste yderligere forsøger sådanne tjenester at holde vedkommende, der ringer, på linjen så længe som muligt. Tilsynsmyndighederne griber regelmæssigt til handling mod sådanne udbydere, men det kan man ikke regne med. Ud over specielle numre, der kan identificeres ved hjælp af deres præfikser, er der også hurtigopkaldsnumre. Det mest kendte er nødnumrene 112 i Europa og 911 i Nordamerika. Disse numre kan bruges landsdækkende og behøver ingen præfikser, dvs. ingen Landekode +595 (00595) eller områdekode / forvalg 918 (Colonia Loma Plata).

Som en generel regel sendes opkaldets telefonnummer til modtageren af opkaldet og vises på displayet. Selvom det er muligt at skjule dit eget telefonnummer, hvilket giver mening med hensyn til databeskyttelse, bør det ikke komme som nogen overraskelse, hvis den person, du ringer til, ikke tager imod opkaldet. Mange mennesker vil gerne vide, hvem der ringer til dem, og tager ikke imod anonyme opkald.

Hvis du er uden for Paraguay, og du vil ringe til en person i Colonia Loma Plata, skal du udover Landekode have Landekode for det land, du ønsker at ringe til. Landekode for Paraguay er +595 (00595), så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Colonia Loma Plata, skal du prefikse personens telefonnummer med +595 918. Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde. For det fiktive telefonnummer 9992629 er forvalg / områdekoden 918 (Colonia Loma Plata) og Landekode 00595, det nummer, der skal ringes op, er 00595 918 9992629.