Områdekode Bastogne (Bastenaken), Libramont-ChevignyBy eller region:Bastogne (Bastenaken), Libramont-Chevigny
Områdekode:061     (+3261)

Land:

Belgien


Områdekode Bastogne (Bastenaken), Libramont-Chevigny (Belgien)


Præfixet 061 er områdenummeret for Bastogne (Bastenaken), Libramont-Chevigny. Og Bastogne (Bastenaken), Libramont-Chevigny ligger i Belgien. Hvis du er uden for Belgien, og du vil ringe til en person i Bastogne (Bastenaken), Libramont-Chevigny, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Belgien er +32, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Bastogne (Bastenaken), Libramont-Chevigny, skal du prefikse personens telefonnummer med +3261.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +3261, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Bastogne (Bastenaken), Libramont-Chevigny for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 003261.
Telefonnummerregner