Områdekode Aurora, Marinduque, Quezon, RomblonBy eller region:Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon
Områdekode:042     (+6342)

Land:

Filippinerne


Områdekode Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon (Filippinerne)


Præfixet 042 er områdenummeret for Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon. Og Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon ligger i Filippinerne. Hvis du er uden for Filippinerne, og du vil ringe til en person i Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Filippinerne er +63, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon, skal du prefikse personens telefonnummer med +6342.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +6342, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 006342.
Telefonnummerregner