Områdekode Alford (Aberdeen) and StrathdonBy eller region:Alford (Aberdeen) and Strathdon
Områdekode:01975     (+441975)

Land:

StorbritannienPræfixet 01975 er områdenummeret for Alford (Aberdeen) and Strathdon. Og Alford (Aberdeen) and Strathdon ligger i Storbritannien. Hvis du er uden for Storbritannien, og du vil ringe til en person i Alford (Aberdeen) and Strathdon, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Storbritannien er +44, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Alford (Aberdeen) and Strathdon, skal du prefikse personens telefonnummer med +441975.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +441975, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Alford (Aberdeen) and Strathdon for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 00441975.
Telefonnummerregner


Områdekode Alford (Aberdeen) and Strathdon (Storbritannien)