Områdekode 7 / +477Områdekode 7 / +477 (Norge)


Præfixet 7 er områdenummeret for Møre og Romsdal, Trøndelag (Trondheim). Og Møre og Romsdal, Trøndelag (Trondheim) ligger i Norge. Hvis du er uden for Norge, og du vil ringe til en person i Møre og Romsdal, Trøndelag (Trondheim), skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Norge er +47, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Møre og Romsdal, Trøndelag (Trondheim), skal du prefikse personens telefonnummer med +47 7.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +47 7, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Møre og Romsdal, Trøndelag (Trondheim) for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 0047 7.
Telefonnummerregner