Områdekode 26 / +50626Områdekode 26 / +50626 (Costa Rica)


Præfixet 26 er områdenummeret for Guanacaste, Central, North Puntarenas. Og Guanacaste, Central, North Puntarenas ligger i Costa Rica. Hvis du er uden for Costa Rica, og du vil ringe til en person i Guanacaste, Central, North Puntarenas, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Costa Rica er +506, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Guanacaste, Central, North Puntarenas, skal du prefikse personens telefonnummer med +506 26.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +506 26, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Guanacaste, Central, North Puntarenas for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 00506 26.
Telefonnummerregner