Områdekode 250 / +1250Områdekode 250 / +1250 (Canada)


Præfixet 250 er områdenummeret for British Columbia (Vancouver Island & Mainland). Og British Columbia (Vancouver Island & Mainland) ligger i Canada. Hvis du er uden for Canada, og du vil ringe til en person i British Columbia (Vancouver Island & Mainland), skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Canada er +1, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i British Columbia (Vancouver Island & Mainland), skal du prefikse personens telefonnummer med +1 250.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +1 250, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i British Columbia (Vancouver Island & Mainland) for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 001 250.
Telefonnummerregner