Områdekode 24 / +5524Områdekode:24     (+55 24)
By eller region:Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis

Land:

BrasilienPræfixet 24 er områdenummeret for Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis. Og Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis ligger i Brasilien. Hvis du er uden for Brasilien, og du vil ringe til en person i Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Brasilien er +55, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis, skal du prefikse personens telefonnummer med +55 24.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +55 24, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 0055 24.
Telefonnummerregner


Områdekode 24 / +5524 (Brasilien)