Områdekode 23 / +35223Områdekode 23 / +35223 (Luxemburg)


Præfixet 23 er områdenummeret for Mondorf-les-Bains/Bascharage/Noerdange/Remich. Og Mondorf-les-Bains/Bascharage/Noerdange/Remich ligger i Luxemburg. Hvis du er uden for Luxemburg, og du vil ringe til en person i Mondorf-les-Bains/Bascharage/Noerdange/Remich, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Luxemburg er +352, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Mondorf-les-Bains/Bascharage/Noerdange/Remich, skal du prefikse personens telefonnummer med +352 23.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +352 23, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Mondorf-les-Bains/Bascharage/Noerdange/Remich for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 00352 23.
Telefonnummerregner