Områdekode 13 / +5513Områdekode:13     (+55 13)
By eller region:Baixada Santista (Santos, Guarujá, Cubatão), Registro, Iguape

Land:

BrasilienPræfixet 13 er områdenummeret for Baixada Santista (Santos, Guarujá, Cubatão), Registro, Iguape. Og Baixada Santista (Santos, Guarujá, Cubatão), Registro, Iguape ligger i Brasilien. Hvis du er uden for Brasilien, og du vil ringe til en person i Baixada Santista (Santos, Guarujá, Cubatão), Registro, Iguape, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Brasilien er +55, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Baixada Santista (Santos, Guarujá, Cubatão), Registro, Iguape, skal du prefikse personens telefonnummer med +55 13.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +55 13, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Baixada Santista (Santos, Guarujá, Cubatão), Registro, Iguape for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 0055 13.
Telefonnummerregner


Områdekode 13 / +5513 (Brasilien)