Områdekode 071 / +35371Områdekode 071 / +35371 (Irland)


Præfixet 071 er områdenummeret for Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon. Og Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon ligger i Irland. Hvis du er uden for Irland, og du vil ringe til en person i Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Irland er +353, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon, skal du prefikse personens telefonnummer med +35371.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +35371, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Sligo, Manorhamilton, Carrick-on-Shannon for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 0035371.
Telefonnummerregner