Områdekode 059 / +3259Områdekode:059     (+3259)
By eller region:Ostend, Bredene (Oostende/Ostende, Bredene)

Land:

Belgien


Områdekode 059 / +3259 (Belgien)


Præfixet 059 er områdenummeret for Ostend, Bredene (Oostende/Ostende, Bredene). Og Ostend, Bredene (Oostende/Ostende, Bredene) ligger i Belgien. Hvis du er uden for Belgien, og du vil ringe til en person i Ostend, Bredene (Oostende/Ostende, Bredene), skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Belgien er +32, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Ostend, Bredene (Oostende/Ostende, Bredene), skal du prefikse personens telefonnummer med +3259.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +3259, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Ostend, Bredene (Oostende/Ostende, Bredene) for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 003259.
Telefonnummerregner


Områdekode 059 / +3259