Områdekode 056 / +3256Områdekode 056 / +3256 (Belgien)


Præfixet 056 er områdenummeret for Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen). Og Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen) ligger i Belgien. Hvis du er uden for Belgien, og du vil ringe til en person i Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen), skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Belgien er +32, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen), skal du prefikse personens telefonnummer med +3256.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +3256, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Kortrijk (Courtrai), Comines-Warneton (Komen-Waasten), Mouscron (Moeskroen) for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 003256.
Telefonnummerregner


Områdekode 056 / +3256