Områdekode 034 / +6634Områdekode 034 / +6634 (Thailand)


Præfixet 034 er områdenummeret for Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram. Og Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram ligger i Thailand. Hvis du er uden for Thailand, og du vil ringe til en person i Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Thailand er +66, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram, skal du prefikse personens telefonnummer med +6634.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +6634, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Kanchanaburi, Nakhon Pathom, Samut Sakhon, Samut Songkhram for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 006634.
Telefonnummerregner