Områdekode 033 / +2733Områdekode 033 / +2733 (Sydafrika)


Præfixet 033 er områdenummeret for Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal Midlands. Og Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal Midlands ligger i Sydafrika. Hvis du er uden for Sydafrika, og du vil ringe til en person i Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal Midlands, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Sydafrika er +27, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal Midlands, skal du prefikse personens telefonnummer med +2733.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +2733, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Pietermaritzburg, KwaZulu-Natal Midlands for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 002733.
Telefonnummerregner