Områdekode 02 / +8802Områdekode 02 / +8802 (Bangladesh)


Præfixet 02 er områdenummeret for Dhaka, Gopalganj, Narayongonj, Narsingdi. Og Dhaka, Gopalganj, Narayongonj, Narsingdi ligger i Bangladesh. Hvis du er uden for Bangladesh, og du vil ringe til en person i Dhaka, Gopalganj, Narayongonj, Narsingdi, skal du udover landekoden have landekoden for det land, du ønsker at ringe til. Landekoden for Bangladesh er +880, så hvis du er i Danmark, og du vil ringe til en person i Dhaka, Gopalganj, Narayongonj, Narsingdi, skal du prefikse personens telefonnummer med +8802.

Nulet foran områdekode er udeladt i dette tilfælde.

Plustegnet i begyndelsen af telefonnummeret kan normalt bruges i dette format. Det er imidlertid mere almindeligt at erstatte plusskiltet med en række numre, der advarer det telefonnetværk, som du vil ringe til et telefonnummer i et andet land. ITU anbefaler at bruge 00, som også bruges i mange lande, herunder alle europæiske lande.

Som et alternativ til +8802, som du skal placere foran telefonnummeret til en person i Dhaka, Gopalganj, Narayongonj, Narsingdi for at ringe dem fra Danmark, kan du også bruge 008802.
Telefonnummerregner